Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

wikimapia.org

Середа, 11 вересня 2013, 15:32

З наступного тижня вулиця Січових Стрільців стане проїзною

Вулицю Січових Стрільців планують відкрити для транспорту уже наступного тижні.

Про це повідомив міський голова Львова Андій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

«Вул Пекарська та вул Січових Стрільців у вересні будуть відкриті. Там укладена бруківка, вона має відстоятись. Наступного тижня буде більше ясності. Але по цих роботах казначейство нам оплату не пропускає. Це сотні тисяч гривень, які ми винні підрядникам. Соромно просити підрядників продовжувати роботи за власні кошти, бо вони їх вже не мають. Але у вересні ці дороги будуть відкриті.

По вул Січових Стрільців вся бруківка вимощена. Зараз підрядник має зробити роботу по хідниках, по велосипедній доріжці. По самому проїзду для машин, думаю, з понеділка можна буде відкривати. День-два подивимось по ситуації, щоб усе відстоялось.

По вул Пекарській казначейство взагалі коштів не проплачує. Це неможливо пояснити, як місто має виконувати роботи, коли гроші казначейство не проплачує.

Тому вул Січових Стрільців наступного тижня зробимо проїзною. По вул Пекарській будемо пробувати також, але має бути спроможність завершити роботи. У вересні вулиця точно буде відкритою», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.