Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

Середа, 11 вересня 2013, 16:31

Кабмін хоче заборонити правоохоронцям складати протоколи за порушення на ринках умов торгівлі

Кабмін направить у Верховну Раду (ВР) зміни в закон, що забороняє міліції складати протоколи за порушення умов торгівлі на ринках.

Про це в ході засідання уряду заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає РБК.

"Ми продовжуємо створювати умови і стимули для більшої свободи економічної діяльності в країні. Найбільше скарг з боку малого і середнього бізнесу - це надмірне втручання контролюючих і правоохоронних органів в їх діяльність. На вирішенні цих проблем постійно звертає увагу уряду президент", - заявив Азаров.

За його словами, він поставив завдання при підготовці програми активізації економіки на 2013-2014 рр. підготувати законодавчі зміни.

"Ми поставили завдання підготувати такі зміни, якими представники, наприклад, міліції будуть позбавлені можливості складати протоколи за порушення умов торгівлі на ринках. Такі зміни ми плануємо затвердити і направити до парламенту. Міліції є чим займатися", - підкреслив Азаров.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.