Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

uareview.com

Середа, 11 вересня 2013, 16:50

На Львівщині приватизують шість шахт

Фонд державного майна України (ФДМУ) затвердив список з 42 вугільних підприємств, які підлягають підготовці до приватизації у 2013 році, серед яких 6 шахт знаходяться на Львівщині.

Про повідомляє офіційне видання ФДМУ від 11 вересня.

На Львівщині підлягають підготовці до приватизації такі шахти: «Межирічанська», «Відродження», «Великомостівська», «Лісова», «Зарічна», «Червоноградська».

До слова, в кінці вересня минулого року Кабінет міністрів України доручив Міністерству енергетики та вугільної промисловості спільно з Фондом держмайна провести корпоратизацію державних вугледобувних підприємств протягом 2012-2014 років.

У лютому 2013 року Міністерство енергетики та вугільної промисловості України створило робочу групу з координації заходів з підготовки до приватизації вугледобувних підприємств.

Кабмін у квітні цього року також затвердив порядок проведення аукціонів і інвестиційних конкурсів з продажу цілісних майнових комплексів, пакетів акцій державних вугледобувних підприємств.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.