Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

lvov.ukrgold.net

Середа, 11 вересня 2013, 17:28

Головне за середу, 11 вересня

Головна подія: Кабмін ухвалив проект державного бюджету України на 2014 рік за основу.

У проекті закладено зростання ВВП 3% грудень до грудня. Інфляція, згідно з документом складе грудень до грудня 8%, держборг 32,5% від ВВП, дефіцит бюджету 2,7% від ВВП. Рівень держборгу закладений на рівні 32,5% від ВВП. Баланс газу на 2014 р. ще опрацьовується.
Політика
Президент
Янукович доручив прем'єр-міністру Азарову забезпечити фінансування національного проекту "Відкритий світ" - створення інформаційно-комунікаційної освітньої мережі національного рівня на базі технологій радіозв'язку четвертого покоління (4G)".
Кабмін
Прем'єр-міністр  М.Азаров зобов'язав МЗС з'ясувати, яку допомогу Україна може надати громадянам Російської Федерації, які постраждали внаслідок аномальної повені на Далекому Сході.
Прем'єр-міністр М.Азаров доручив керівникам міністерств і відомств, а також місцевій владі Івано-Франківській обл. завершити відновлення всіх об'єктів, які були пошкоджені внаслідок повені 2008 року.
Кабмін направить у Верховну Раду  зміни до закону, що забороняє міліції складати протоколи за порушення умов торгівлі на ринках.
Кабінет міністрів пропонує розширити повноваження нотаріусів у сфері реєстрації прав на нерухоме майно.
ФДМУ
Фонд державного майна України затвердив перелік з 42 вугільних підприємств, які підлягають підготовці до приватизації у 2013 році.
Економіка
Будівництво
Розпочалися роботи на будівельному майданчику заводу з виробництва ядерного палива в місті Смолі Кіровоградської області
ПЕК
НАК «Нафтогаз України» і німецька RWE 5 вересня підписали новий контракт про купівлю-продаж та зберіганні природного газу.
Компанії
У селі Копанки Калуського району Івано-Франківської області компанія з датськими інвестиціями «Даноша» ввела в експлуатацію біогазовий завод – перший в Україні.

Львів
Кабмін
12 вересня віце-прем’єр-міністр Костянтин Грищенко перебуватиме з робочим візитом у Львівській області. 11 вересня Грищенко відвідав Міжнародну клініку відновного лікування у м. Трускавець.
ФДМУ
До переліку підготовці в 2013 році до приватизації шахт ФДМУ включив шість шахт на Львівщині : «Межирічанська», «Відродження», «Великомостівська», «Лісова», «Зарічна», «Червоноградська».
ДАІ
У ДАІ Львівської області бракує номерних знаків через ажіотаж, адже люди хочуть купити автомобіль до вступу в дію поправок до утилізаційного закону.
Мінрегіонбуд
Перелік об’єктів права державної власності, які можуть надаватися в концесію, доповнено автодорогою Львів – Краковець. А її орієнтовна вартість складе 4,3 млрд гривень.
Львівська міськрада
ЛКП «Львіводоканал» очолив екс-депутат Хмельницької облради Валентин Вольський, повідомили депутати міськради від ВО «Свобода».
Депутат Львівської міськради Іван Гринда заявив, що ЛМКП «Львівтеплоенерго», ЛКП «Залізничтеплоенерго» та ЛКП «Львівводоканал» готують до об'єднання та передачі у концесію фірмам, наближеним до Дмитра Фірташа.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.