Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://tsn.ua

Вівторок, 22 травня 2012, 13:20

Львів надасть матеріальну допомогу сім'ям, котрі усиновили дітей

29 львівських сімей, які усиновили дітей, отримають від Львова матеріальну допомогу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

15 травня суспільство відзначало Міжнародний день сім'ї. З цієї нагоди управління соціального захисту Львівської міської ради виплатить одноразову грошову допомогу батькам, які усиновили дітей, у розмірі - 200 грн. На це із бюджету міста виділено майже 6 тис. грн.

«Сім'я – це головний осередок суспільства, яка відіграє надзвичайну роль у його життєдіяльності. У сім'ї створюється найбільше суспільне багатство — людина. Тут вона народжується і формується як особистість. Це та клітинка, з котрої розпочинається будь-яка держава. Немає країни без сім'ї, сімейно-родинних відносин», - наголосила заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Кузяк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.