Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ogo.ua

Четвер, 12 вересня 2013, 08:58

У неділю пройде Свято до Всенародного Дня Батька

У неділю, 15 вересня, з 16.00 до 17.30 год планують провести урочистий захід – Свято до Всенародного Дня Батька біля пам’ятника Т.Шевченкові на проспекті Свободи.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Організатори урочистого заходу «Всенародний День Батька» (ХЄЦ «Гефсиманія») були ініціаторами проведення Першого в Україні Форуму (м. Львів, 27 березня, 2007 рік) «Відповідальне Батьківство». Резолюцією Форуму став всеукраїнський збір підписів на підтримку громадської ініціативи про заснування Дня батька в Україні.

Участь в урочистому заході візьмуть представники християнських церков Львова, громадські організації, представники від влади міста.

Як розповідають організатори, основна мета заходу – піднести значення і розуміння у суспільстві ролі, авторитету Батька, як голови родини; важливість ролі Батька у вихованні дітей, як майбутніх батьків української нації; відкрити цінність і значимість відповідального батьківства для чоловіків; відкрити розуміння і важливість значення того, що говорить Писання, Слово Боже, Отець Небесний про Своє творіння чоловіка, як Батька; чесно сказати не тільки про права, але і про обов’язки Батька, як голову родини, як чоловіка і громадянина України.

«Це не просто Свято Всенародного Дня Батька, це можливість щороку оновити усвідомлення і розуміння як для чоловіків, жінок і дітей важливості Батька і батьківства в Українській родині, це повага і пошана, та це ще і відповідальність членів родини до Батька», - повідомив Старший Пастор ХЄЦ «Гефсиманія» Валерій Марченко.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.