Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

wikipedia.org

Вівторок, 22 травня 2012, 13:37

Німецькі турфірми радять не ночувати в Україні під час Євро-2012

У Львові занадто дорогі готелі, занадто мало туристичної атмосфери та складна політична ситуація. Як результат, німецькі уболівальники не особливо рвуться в Україну.

Ціни на українські готелі досить високі. Замовляючи поїздку в Україну на відбіркові матчі німецької збірної, вболівальнику доведеться викласти від 1100 євро з однією ночівлею в двомісному номері до 2400 євро за три ночі.

«Ми не можемо селити у двозіркових готелях, а в інших пропозиціях, які ми отримали з України, було абсолютно порушено співвідношення ціни і рівня послуг», - пояснив проблеми, що виникли з українськими готельєрами, представник німецької туристичної компанії Dertour Олівер Кауфманн.

Враховуючи такі обставини, Dertour організувала спеціальні чартерні авіарейси: вранці - літаком на матч, після гри - відразу знову в Німеччину. Близько 500 уболівальників вирішили скористатися такою послугою, за яку їм довелося викласти від 600 до 800 євро.

Як повідомлялося, президент УЄФА Мішель Платіні кілька тижнів тому назвав «шахраями і злочинцями» тих, хто прагне нажитися на спортивному святі. У свою чергу, Україна пообіцяла виправити ситуацію із захмарними цінами на готелі.

Джерело: Львівський портал

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.