Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

shakhtar.com

П'ятниця, 13 вересня 2013, 11:55

Сьогодні "Карпати" зіграють вдома зі "Шахтарем" (Прев’ю)

Сьогодні о 19:00 на стадіоні Україна відбудеться матч 9-го туру Прем’єр-ліги України між львівськими "Карпатами" та донецьким "Шахтарем".

Про йдеться на офіційному сайті ФК "Карпати".

Станом на зараз, в чемпіонатах України "Карпати" і "Шахтар" провели 20 матчів. Показники в обох командах ідентичні – по 8 перемог та 4 нічиї. Тож не дивно, що для "Шахтаря" "Карпати" завжди були не простим суперником. 

Стартував "Шахтар", як звично, впевнено та агресивно. Якщо брати до уваги матч на Суперкубок України, то "помаранчево-чорні" виграли 7 поєдинків поспіль, зокрема, і в київського "Динамо". А от в Дніпропетровську команда Луческу зупинилася. Дніпряни показали дуже високий рівень гри, що дозволило їм святкувати впевнену перемогу 3:1. А вже в наступному турі свої зуби та амбіції показав "Металіст", який зіграв проти «Шахтаря» внічию. Не дивно, що перед вильотом до Львова, Мірча Луческу сказав: "Усі вважають нас пораненим звіром і хочуть його добити. Усі хочуть забрати у нас очки".

Правда, чимало львівських уболівальників сумнівається в тому, що теперішні "Карпати" здатні забрати очки в чемпіона. Воно й не дивно – команда створювалася практично з нуля, гравцям і тренеру необхідний час для того, щоб зігратися і прижитися. Сіллю на рану стали два товариські матчі "Карпат" проти першолігових "Ниви" та "Буковини", які закінчилися внічию 1:1. Але не варто всерйоз протиставляти товариські та офіційні ігри. Зокрема, Младен Бартуловіч, який був гостем веб-конференції, на цьому акцентував.

До того ж, не варто забувати, що "Шахтар" зараз також перебуває на етапі певної перебудови. Після втрати Вілліана, Мхітаряна та Фернандіньо, новачкам команди також необхідний час на адаптацію, і при цьому не важливо, скільки мільйонів доларів за них було заплачено. Крім цього, у Львові не зіграє Даріо Срна – лідер та капітан команди. Під питанням участь в грі Кучера, Степаненка, Шевчука, Ракіцького, які втратили багато сил у матчах за збірну Україну. З таборів своїх національних збірних вони прибули акурат за день до відправлення донеччан до Львова.

Арбітр – Олександр Дердо (Іллічівськ).

Асистенти арбітра: Максим Чертоляс (Херсон), Ігор Альохін (Сімферополь).

Додаткові асистенти: Костянтин Труханов (Харків), Воодимир Міланич (Миколаїв).

Четвертий арбітр – Ігор Бицкало (Одеса).

Спостерігач арбітражу – Олександр Кран (Харків).

Делегат ФФУ – Володимир Фощій (Черкаси).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.