Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

corruptua.org

П'ятниця, 13 вересня 2013, 12:14

На Пустомитівщині затримали посадовця сільради, який вимагав хабар за земельні ділянки

Правоохоронці викрили протиправну діяльність керівника однієї з сільських рад Пустомитівського району, який налагодив корупційну схему вимагання та одержання хабаря від місцевих мешканців за надання дозволу на відведення земельних ділянок з подальшим правом їх приватизації.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

11 вересня ц.р. правоохоронці затримали посадовця «на гарячому» в його власному автомобілі під час одержання ним 50 тисяч гривень.

Крім цього, задокументовано ще один факт одержання керівником неправомірної вигоди в розмірі 16 тис. гривень та 3 тис. доларів США за виділення 10 соток землі.

12 вересня ц.р. посадовцю сільради оголошено про підозру у  вчинені злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.