Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

П'ятниця, 13 вересня 2013, 15:31

У Винниках забудовник знищив дорогу та пограбував громаду на 142 000 гривень

Товариство забудовників  заборгувало місту понад 142 000 гривень та завдало збитків ще на немаленьку суму. 

Про це повідомляє прес-служба Винниківської міськради.

Прокладаючи  інженерні мережі  до свого багатоквартирного житлового будинку, забудовник зруйнував зупинку громадського транспорту та дорогу біля ЛО госпіталю інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи, що на вул. Івасюка.

Нещодавно на цій  вулиці зробили ямковий ремонт та привели її до належного стану.

Для проведення  підземних  інженерних  мереж забудовник прокопав уздовж зупинки громадського транспорту рів, пошкодив дорогу з обох сторін, здійснив підкоп під плитами, якими викладена  дорога.

В результаті, тепер з  обох сторін дороги глиняне місиво,  плити провалюються у грунт, а вздовж зупинки купи знищеного асфальтного покриття, який не збираються відновлювати (товариство не дало зобов’язання щодо приведення території до попереднього стану).

Як виявилось, забудовник здійснив всі роботи самовільно,  не маючи  на це всіх дозвільних документів чи погоджень.

Більше того, він не оплатив інвестиційний внесок у сумі близько 142 000 тисяч гривень, який мав би піти на розвиток соціальної інфраструктури міста.

В міську раду вже  надійшло багато скарг від мешканців  вул. Івасюка та депутатські запити стосовно ситуації, що склалася.

За цим фактом складено протокол про адміністративне правопорушення  за ст. 152.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.