Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

tsn.ua

Понеділок, 16 вересня 2013, 12:41

Львівська облрада не розглядатиме угоду про сланець на завтрашній сесії

До переліку питань сесії Львівської облради, яка відбудеться завтра, 17 вересня, не включено питання про розгляд проекту угоди про розподіл вуглеводнів на Львівщині.

Про це сьогодні, 16 вересня, на передсесійній прес-конференції повідомив голова Львівської облради Петро Колодій, інформує кореспондент Варіантів.

"Тільки 19 червня така угода надійшла до Львівської облради, її зараз вивчають депутати і напрацьовують зміни і зауваження до цієї угоди", - сказав Колодій.

Він додав, що лише у п'ятницю ввечері Львівська облрада отримала оновлений проект угоди, розміщений на 270 сторінках.

"Ми тепер будемо дивитись і вивчати новий проект, який надійшов нам з Києва. Як бачите, це питання у нас на сесії ще не стоїть.

Нагадаємо, нещодавно в ЗМІ з'явилась інформація про те, що ВО "Свобода" за дозвіл добувати сланцевий газ на Західній Україні американській компанії "Шеврон" пропонували заплатити 450 мільйонів доларів.

Восени Львівська облрада планує розглянути питання про сланцевий газ із "Шеврон". Для цього в облраді працює спеціально створена робоча група з експертів та депутатів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.