Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

Вівторок, 22 травня 2012, 14:16

Львівщина отримала понад 41 млн. грн на дороги

Місцеві бюджети Львівщини отримали з державного бюджету понад 41 млн. грн. субвенції на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Сума у 41 млн.грн. становить 30,3% визначеного для області обсягу на 2012 рік. Про це повідомив в.о. начальника головного фінансового управління Львівської облдержадміністрації Іван Нос.

Кошти дадуть можливість органам місцевого самоврядування розпочати проведення робіт з ремонту комунальних доріг відповідно до розпорядження голови Львівської облдержадміністрації.

Нагадаємо, що розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка від 15 травня цього року № 301/0/5-12, "Про затвердження переліків об'єктів доріг комунальної власності в населених пунктах області, ремонти яких у 2012 році проводяться за кошти субвенції з державного бюджету", з урахуванням пропозицій райдержадміністрацій та виконкомів міських рад міст обласного значення, затверджено і направлено Укравтодору перелік об'єктів, роботи на яких у 2012 році будуть фінансуватися за рахунок цієї субвенції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.