Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

наркоторгівля

hasnews.ru

Вівторок, 17 вересня 2013, 10:52

У Червонограді правоохоронці затримали наркодилера

наркоторгівля

Працівники Сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Червоноградського міськвідділу міліції у Червонограді затримали наркоторговця, що займався поширенням наркотичних речовин.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Неодноразово судимий, у тому числі і за незаконне зберігання наркотичних засобів, 31-річний громадянин займався торгівлею ацетильованого та екстракційного опію.

Під час досудового рослідування кримінального провадження був проведений обшук квартири підозрюваного. У помешкані чоловіка було виявлено та вилучено солому маку вагою, близько 400 гр.,яка являється сировиною для виготовлення наркотичних засобів.

Оперативники провели низку розшукових заходів з документування вищевказаного правопорушника. Інформацію про це кримінальне правопорушення було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене повторно - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна).

Наркоторговця затримали та арештували. Зараз громадянин перебуває у слідчому ізоляторі міста Львова. Затриманий відмовився від коментарів та пояснень, щодо скоєного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.