Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

zakarpattya.net.ua

Вівторок, 17 вересня 2013, 11:13

"Погоджено ціну для слова, яке має вагу", ? ВО "Свобода" про публікації в "Експресі"

Фракція ВО "Свобода" у Львівській облраді засудила публікації в газеті "Експрес" про зв'язки партії з криміналітетом та назвала їх війною "медіаолігарха" Ігоря Починка проти "Свободи".

Про це йдеться у заяві фракції ВО "Свобода" у Львівській облраді, яку під час засідання сесії сьогодні, 17 вересня, зачитав голова фракції Андрій Холявка, інформує кореспондент Варіантів.

У заяві наголошується, що ВО "Свобода" виступає за свободу преси, навіть підтримувала газету "Експрес" під час тиску на неї у травні цього року, проте, водночас, буде виступати "проти випадків медіакілерства".

Фракція зазначає, що обурена фактами систематичного тиску на ВО "Свободи" з боку головного редактора газети "Експрес" Ігоря Починка.

"Ми не маємо жодного конфлікту з журналістами газети, а є конфлікт з медіаолігархом", - сказав Холявка.

Згідно із заявою, війну Починка проти "Свободи" каталізувало рішення місцевої влади припинити реалізацію сигарет у кіосках мережі "Інтерпрес", яка належить Починку.

"У Ігоря Починка з'явився союзник - влада. Погоджено ціну для слова, яке має вагу", - сказав Холявка.

Він додав, що наразі ВО "Свобода" готує низку судових позовів з цього приводу.

Нагадаємо, раніше "Експрес" писав, що ВО "Свобода" за дозвіл добувати сланцевий газ на Західній Україні американській компанії "Шеврон" пропонували заплатити 450 мільйонів доларів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.