Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

job-sbu.org

Вівторок, 17 вересня 2013, 12:06

Львівська обласна рада голосуватиме за підтримку євроінтеграційних намірів керівництва держави

Депутати Львівської обласної ради за пропозицією депутата від Партії регіонів Сергія Федоренка внесли у порядок денний чергової сесії облради проект заяви щодо підтримки Львівською обласною радою євроінтеграційних намірів керівництва держави.

«За» відповідне рішення сьогодні, 17 вересня, проголосувало 78 обласних обранців.

У заяві, текст якої буде виставлено на голосування депутатів облради, йдеться про те, що Львівська обласна рада підтримує євроінтеграційні наміри керівництва держави та закликає усі політичні сили згуртуватись, аби прискорити євроінтеграційні процеси в Україні.

«Львівська обласна рада вітає кроки керівництва держави, які засвідчують бажання України дотримуватись положень Угоди про Асоціацію із Європейським Союзом, включаючи повагу до принципів демократії, прав людини, фундаментальних свобод та верховенства права, здійснення реформи місцевого самоврядування», - йдеться у заяві.

Фракція Партії регіонів у Львівській обласній раді закликає усі політичні сили, представлені в облраді, підтримати заяву та висловити підтримку євроінтгераційних намірів керівництва держави.

Таким чином, голосування у стінах Львівської обласної ради за відповідну заяву продемонструє, чи готові опозиційні політичні сили Львівщини працювати конструктивно заради євроінтеграції України.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.