Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vkurse.ua

Вівторок, 17 вересня 2013, 14:30

Влада прийняла лише 1,5% стандартів, які вимагає Світова організація торгівлі, ? Держфінінспекція

Із запланованих для розроблення та прийняття 3724 нормативних документів у сфері технічного регулювання, гармонізованих із законодавством Європейського Союзу та приведеними у відповідність із вимогами Світової організації торгівлі, прийнято лише 55 національних стандартів, тобто лише 1,5 %.

Про йдеться у результатах державного фінансового аудиту виконання Державної цільової програми розвитку внутрішнього ринку до 2012 року, проведенего Державною фінансовою інспекцією України. За результатами аудиту виконання Програми оцінено як неефективне.

Крім того, в межах реалізації Програми не внесено змін до низки відповідних законів, а також не прийнято всіх законодавчих актів, передбачених Програмою.

Надані Держфінінспекцією пропозиції щодо покращення ситуації з виконанням Програми частково були враховані у схваленому Кабінетом Міністрів України проекті закону України «Про Загальнодержавну програму розвитку конкуренції на 2014-2024 роки», який передбачає супроводження у Верховній Раді України законопроекту «Про державну допомогу суб’єктам господарювання», розроблення та включення до стратегічних і програмних документів з питань реформування і розвитку галузей (сфер економічної діяльності) та регіонів заходів, спрямованих на розвиток ринкової інфраструктури, що забезпечує надання посередницьких, інформаційно-консультаційних, фінансових послуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.