Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Варіанти.net

Вівторок, 22 травня 2012, 15:16

Селяни погрожують Садовому 1 червня заблокувати Грибовицьке сміттєзвалище

Жителі сіл Малехова, Великих Грибовичів та Дублян запевняють, що 1 червня заблокують вивіз сміття зі Львова на Грибовицьке сміттєзвалище, якщо не почують конкретики щодо його закриття. Про це вони заявили під час розгляду питання про Грибовицьке сміттєзвалище на сесійному засіданні Львівської міської ради.

«Значить ви вийдемо і зробимо їм Євро. А що робити? Конкретне число нам пропонували? Виділили на оздоровлення дітей 200 тисяч. У Малехові десь триста дітей, і у Грибовича. То скільки вийде на одну дитину? 500 тисяч гривень вони ще нам винні за водопостачання, а яке вони зробили: труби протікають, люки падають. Ми незадоволені тим, що зробили у наших селах. МИ піднімемо людей», - сказала Ганна Набит.

Натомість Андрій Садовий не вірить, що селяни виконають свою обіцянку щодо блокування сміттєзвалища. Однак міський голова розглядає таку можливість, що людей використають політики, які хочуть завадити нормальному проведенню Єврочемпіонату у Львові. «Цей сценарій давно опрацьовувався. Інших варіантів зіпсувати Євро у Львові не існує. Всі очікують, що у Львові Євро пройде найкраще, то ж людей можуть використати таким чином. Але у будь якому випадку ми діятимемо згідно чинного законодавства», - запевнив Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.