Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Вівторок, 17 вересня 2013, 21:22

Пісний не боїться втратити посаду заступника голови Львівської облради через позапартійність

Перший заступник голови Львівської облради Василь Пісний наразі не вступив до партії "Батьківщина", і не вважає, що може через це позбутись своєї посади.

Про це він повідомив в коментарі Варіантам сьогодні, 17 вересня.

"Абсолютно ні. Адже я обирався першим заступником від політичної партії Фронт змін", - відповів Пісний на запитання, чи не боїться він втратити посаду першого заступника голови Львівської облради, позаяк свого часу це була квота Фронту змін.

Пісний наголосив, що наразі є безпартійним.

"Що стосується питання вступу до тої чи іншої політичної сили, то це кожна людина обирає особисто. Щодо питання нашої фракції, то є низка депутатів, які до "Батьківщини" ще не вступили, адже є певні свої бачення тої чи іншої позиції, тої чи іншої ситуації. Я проходив до Львівської облради від політичної партії "Фронт змін" і сьогодні підтримую бачення їхнє. Що стосується сьогоднішньої ситуації, коли ми об’єднались: я підтримую всі заяви нашої політичної сили. Можливо, я навіть вступлю до цієї політичної партії чи то політичної сили, але в мене є своє бачення тих чи інших речей", - повідомив Пісний.

Нагадаємо, нещодавно в коментарі Варіантам депутат від Фронту змін Орест Шейка заявив, що не буде вступати до партії "Батьківщина".

"Це моє рішення і моя позиція", - заявив тоді Шейка.

Також до "Батьківщини" не вступили такі депутати від Фронту змін, як Ігор Ковалишин та Микола Баран.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.