Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

credo-ua.org

Середа, 18 вересня 2013, 10:43

Сесія Львівської облради продовжиться 1 жовтня

Друге пленарне засідання Львівської обласної ради відбудеться 1 жовтня.

Про це у коментарі Варіантам повідомив депутат Львівської облради від УДАРУ Олесь Старовойт.

Нагадаємо, вчора відбулось перше пленарне засідання сесії Львівської облради.

Депутати розглянули 15 питань порядку денного із запланованих 54-х.

На сесії облрада ухвалила низку звернень - до керівників органів місцевого самоврядування регіонів-партнерів Львівщини, країни яких є членами Євросоюзу, щодо підтримки прагнення України отримати статус асоційованого члена ЄС, до ВР з проханням скасувати "дискримінаційну" норму оподаткування грошових переказів від українських заробітчан, а також попросили керівництво країни зберегти пільгове оподаткування для українських сільгоспвиробників. 

Під час сесії були нагороджені переможці щорічного обласного конкурсу "Екологічно чистий населений пункт" та затверджена програма поповнення бібліотечних фондів шкільних бібліотек на 2013 рік.

Також депутати заслухати інформацію ГУ Держказначейства у Львівській області щодо проведення видатків обласного та місцевих бюджетів та про ситуацію щодо приватизації стебницького "Полімінералу". 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.