Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

news.bigmir.net

Середа, 18 вересня 2013, 11:45

Правоохоронці затримали чоловіка, який пограбував пенсіонера у Стрию

Минулого тижня у Стрию поблизу  житлового будинку 29-річний чоловік пограбував 77-річного дідуся.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

11 вересня у чергову частину Стрийського міськвідділу міліції зателефонувала 42-річна стриянка і повідомила, що у її старенького сусіда молоді люди забрали мобільний телефон та не повертають.

Співробітники слідчо-оперативної групи міліції встановили, що старенького справді пограбували. Грабіжником виявився 29-річний  мешканець того ж мікрорайону міста, вродженець Львова.

У післяобідній час  літній чоловік разом з товаришем відпочивав поблизу житлового будинку. Неподалік за пляшкою горілки свій час проводила й компанія молодих людей. 29-річний чоловік запросив літнього чоловіка, з яким візуально був знайомий, випити разом з ними.

Дідусь дав чоловікові грошей на випивку, проте після того новокуплена пляшка, 29-річний чоловік попросив грошей у 77-річного сусіда.

Однак, цього разу дідусь сказав, що більше грошей не має. 29-річний грабіжник силоміць обнишпорив старенького. Наживою грабіжника стали 150 гривень та мобільний телефон вартістю 200 гривень.

Слідчі міськвідділу міліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). 29-річного молодика, який уже тричі побував на лаві підсудних, затримано. Суд застосував до нього запобіжний захід – тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.