Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

vk.com

Середа, 18 вересня 2013, 13:57

22 вересня у Львові відбудеться чемпіонська серія з автомобільного слалому

В неділю, 22 вересня, на парковці ТЦ "Арсен" на проспекті Червоної Калини, 60 відбудеться сьомий етап Всеукраїнської чемпіонської серії з автомобільного слалому та третій етап Кубку Львова з автослалому.

Про це на прес-конференції повідомив організатор змагань Юрій Потюк, передає кореспонеднт Варіантів.

Наразі точно відомо, що буде 14 спортсменів з Тернополя, Хмельницького, Івано-Франківська та Львові. Спортсмени з інших міст стовідсотково ще не підтвердили свою участь у змаганнях у Львові.

У Львів точно приїде Михайло Капітула з Хмельницького, який виступає на автомобілі BMW та наразі лідирує в чемпіонській серії. Впритул до Капітули йде львів'янин Олексій Виговський на ВАЗ 2106.

"Олексій Виговський бореться з горезвісною синьою BMW з Хмельницька. Олексій вже одного разу програв хлопцям. Він став віце-чемпіоном, а Михайло Капітула став чемпіоном. Тепер все повертається, Олексій зараз тренується. Я так само стартую в зандьопривідному класі, сподіваюсь допомогти Олексію, відсунувши Михайла Капітулу на третє місце", - зазначив майтер спорту з автоперегонів Маркіян Клименко.

В передньопривідному класі вже відомий чемпіон - львів'янин Павло Василькевич.

Початок змагань о 12:00, а кінець о 19:00. Під час змагань гостей возитимуть слаломним автомобілем між фішками. Крім того, по завершенню аси автослалому Павло Василькевич та Ігор Фальчук показово проїдуть фігурою, але замість фішок стоятимуть решта гонщиків та організатори.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.