Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

imi.org.ua

Середа, 18 вересня 2013, 14:29

Завтра "Свобода" долатиме вето Садового на ухвалу про заборону торгівлі тютюну в кіосках "Інтерпрес"

Завтра, 19 вересня, на пленарному засіданні депутати Львівської міськради долатимуть вето міського голови Андрія Садового на ухвалу "Про врегулювання питання торгівлі тютюновими виробами у тимчасових спорудах".  

Питання про це внесено до порядку денного сесії під № 27.

Дана увала вперше була прийнята 18 липня, проте Андрій Садовий заветував її наприкінці липня.

Нагадаємо, депутати міськради пропонують зобов'язати суб’єктів підприємницької діяльності, яким надано дозвіл на встановлення газетно-журнальних кіосків без права здійснення торгівлі тютюновими виробами, припинити реалізацію тютюнових виробів впродовж 10 календарних днів з моменту набрання чинності цієї ухвали. У випадку, якщо цього не буде зроблено, депутати ініціюватимуть прийняття ухвали про розірвання договорів оренди з підприємцями.

До переліку кіосків, в яких депутати вимагають припинити торгівлю тютюновими виробами, включено 22 кіоски мережі "Інтерпрес". 

17 вересня фракція ВО "Свобода" у Львівській облраді засудила публікації в газеті "Експрес" про зв'язки партії з криміналітетом та назвала їх війною "медіаолігарха" Ігоря Починка проти "Свободи".

ВО "Свобода" готує низку судових позовів з цього приводу.

Раніше "Експрес" писав, що ВО "Свобода" запропонувала компанії "Шеврон" заплатити 450 млн. дол. за  підтримку в питанні видобутку сланцевого газу в Західній Украєні.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.