Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

files.ub.ua

Вівторок, 22 травня 2012, 15:42

В Україні із 1 червня Національна диспетчерська служба до Євро-2012 розпочне свою роботу

Для забезпечення якісного та безперебійного транспортного супроводження гостей та учасників Євро-2012 та оперативного реагування на будь-які непередбачувані ситуації з транспортуванням в Україні буде створено Національну диспетчерську службу, яка розпочне свою роботу з 1 червня – у тестовому режимі. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

А з 6 червня, працюватиме у повному обсязі – цілодобово.

Рішення про створення такої служби прийнято 17 травня 2012 року на засіданні Координаційного центру з питань забезпечення функціонування транспорту та управління дорожнім рухом під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Основне завдання створюваної Національної диспетчерської служби – це забезпечення максимально оперативного прийняття рішення у випадках виникнення непередбачуваних ситуацій, пов'язаних з транспортним забезпеченням уболівальників та учасників чемпіонату Євро-2012, – відзначив перший заступник голови Укрєвроінфрапроекту Олександр Бірсан.

«Ми розуміємо, яке навантаження очікується на українську логістику, в першу чергу транспортну, тому повинні бути готові до будь-яких раптових ситуацій, пов'язаних з транспортним забезпеченням під час проведення в Україні чемпіонату», – наголосив Олександр Бірсан.

Національна диспетчерська служба здійснюватиме постійний моніторинг функціонування транспорту та операційної діяльності під час Євро-2012. У разі ж виявлення будь-яких проблемних питань у сфері транспорту та мобільності прийматимуться відповідні рішення для їх оперативного вирішення.

Нагадаємо, Координаційний центр з питань забезпечення функціонування транспорту та управління дорожнім рухом під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу створено Постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 року №1095.

Очолює Координаційний центр Віце-прем'єр-міністр України - Міністр інфраструктури Борис Колесніков.

Крім того, до складу центру увійшли представники Укрєвроінфрапроекту, Державтоінспекції МВС, Укртрансінспекції, Укравтодору, Державіаслужби, Укрзалізниці, Київської міськдержадміністрації, а також представники органів місцевого самоврядування мм. Донецька, Львова та Харкова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.