Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

v.lviv.ua

Середа, 18 вересня 2013, 18:21

Історик та чиновник з міськради змагаються за посаду директора Шевченківського гаю

На посаду директора Музею народної архітектури і побуту у Львові "Шевченківський гай" претендують двоє людей - кандидат історичних наук Юрій Сілецький та начальник управління, державний адміністратор управління «Дозвільний офіс» Львівської міської ради Роман Назаровець.

Сьогодні, 18 вересня, у Музеї народної архітектури та побуту кандидати провели свої публічні презентації, інформує кореспондент Варіантів.

Кандидати за допомогою презентацій показали стратегії розвитку музею на 1,3 і 5 років та відповіли на запитання експертної комісії та громадськості.

Після прослуховування виступів кандидатів комісія вирішила рекомендувати їх обох до наступного етапу - співбесіди з керівником управління культури Львівської міськради Іриною Подоляк, яка відбудеться найближчими днями.

Саме Подоляк має обрати кандидата на посаду директора "Шевченківського гаю", однак розпорядження про його призначення має підписати директор профільного департаменту міськради.

Нагадаємо, 9 серпня управління культури Львівської міськради оголосило про початок процедури відбору кандидатів на посаду директора музею "Шевченківський гай".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.