Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

mega-u.ru

Четвер, 19 вересня 2013, 10:00

На Сокальщині відкрили Спартакіаду інвалідів Львівщини

18 вересня на базі лікувально-оздоровчого комплексу «Ровесник» державного підприємства «Львіввугілля» у с. Бендюги Сокальського району відбулося відкриття фінальних змагань XXVI Спартакіади інвалідів Львівщини.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У церемонії відкриття Спартакіади взяв участь заступник голови – керівник апарату ОДА Вадим Гураль, який у вітальному слові до учасників змагань зазначив, що це свято своєрідним чином уособлює велич сили людського духу, мужності і патріотизму, залучає до занять фізичною культурою та спортом нових прихильників активного способу життя та продовжує славні традиції та здобутки фізкультурно-спортивного руху Львівщини.

«Упевнений, що проведення цієї Спартакіади стане ще одним кроком до популяризації спортивної Львівщини, підвищення позитивного іміджу нашої області! Адже ми сьогодні докладаємо чимало зусиль для успішної реалізації стратегічних державних проектів «Євробаскет-2015» та «Олімпійська надія – 2022» – сказав В. Гураль. 

Нагадаємо, у фінальних змаганнях Спартакіади беруть участь понад 300 осіб різних нозологій інвалідності з усіх міст і районів області.

Змагання відбуваються з 10 видів спорту: шахів, шашок, настільного тенісу, перегонів на візках, легкої атлетики, більярду, пауерліфтінгу, міні-футболу, армреслінгу, дартсу.

Головний суддя змагань – суддя національної категорії Бойцар Юрій Іванович (м. Львів).

Окрім спортивних змагань відбудеться низка культурних заходів: вручення сувенірів та пам’ятних призів, концертна програма, тематичні «круглі столи» та дискотека.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.