Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

smakoluku.at.ua

Четвер, 19 вересня 2013, 11:11

Правоохоронці знайшли в бананах наркотики на 3 млн доларів

Львівські УБОЗівці викрили міжнародний канал постачання до Європи транзитом через Україну з Республіки Еквадор сильнодіючих наркотичних речовин - кокаїн.

Орієнтовна роздрібна вартість вилученої наркотичної речовини на «чорному ринку» становить близько 3 мільйонів доларів США, повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

Наркотики постачали в Україну через порт «Одеса», а для повної конспірації товару використовували банани, в котрі і заховували наркотичний засіб – кокаїн. Так, за транзитне переміщення товару організатор групи мав сплатити кур’єру 150 тисяч доларів США.

Таким чином, правоохоронці припинили діяльність міжнародної організованої злочинної організації з транснаціональними зв’язками.

До складу злочинної групи входило шість осіб, організатором цієї групи був громадянин України, місцевий мешканець. Вік злочинців від 45 до 50 років. Також в злочинному угрупуванні входили іноземці інших держав, котрі тривалий період часу здійснювали контрабанду кокаїну в особливо великих розмірах з країн Південної Америки транзитом через Україну та Європу.

За цим фактом Головним слідчим управлінням МВС України порушено кримінальну справу за ч. 3 статті 305 КК України – створення злочинної організації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.