Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

club.smartpay.com.ua

Вівторок, 22 травня 2012, 15:57

Львів'янин за знайденим паспортом отримував споживчі кредити

Мешканець Львова знайшов паспорт, вклеїв до нього своє фото, і подавав «новий» паспорт у фінансові установи з метою отримання споживчих кредитів на придбання техніки. Про це повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Співробітники відділу державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Сихівського райвідділу Львівського міського управління міліції проводять перевірку щодо підробки 52-річним львів'янином паспорта і отримання за його допомогою споживчих кредитів. На сьогодні зловмисник є фігурантом близько 10 таких правопорушень.

21 травня о 10.00 годині у Сихівський райвідділ Львівського міського управління міліції звернувся представник служби безпеки одного із товариств Львова. Чоловік повідомив, що 27 квітня 2012 року громадянин Л., перебуваючи у приміщенні одного з торгових центрів міста, надав підроблений паспорт та ідентифікаційний код на прізвище іншого громадянина, після чого шахрайським способом отримав споживчий кредит у вказаному вище товаристві - на купівлю плазмового телевізора «Led Samsung» та ноутбука «Asus» на суму понад 12 000 гривень.

За скоєння цього злочину вже затримано 52-річного безробітного мешканця Львова.

З'ясувалося, що чоловік у 2011 році знайшов втрачений паспорт громадянина України, який вирішив підробити, вклеївши свою фотографію, щоби згодом отримувати за його допомогою гроші фінансових установ.

Перевірка за даним фактом триває. Розглядається питання про порушення кримінальної справи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.