Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

polemika.com.ua

Вівторок, 22 травня 2012, 16:10

Писарчук вважає, що Чопко випадково потрапив на посаду голови Пустомитівської РДА

Народний депутат Верховної Ради України Петро Писарчук запевняє, що у Ігоря Чопка не достатньо кваліфікації для роботи головою Пустомитівскої районної організації, а також, що той випадково потрапив на цю посаду. Про це він розповів у коментарі "Варіантам".

«Чопко випадково потрапив на цю посаду, я як старший товариш маю право так сказати. Він штучно вмонтований у Пустомитівський район, адже він народився і працював у Мостиському районі. А от для того, щоб працювати на такій посаді, потрібно пройти кілька щаблів управління, мати управлінський життєвий і політичний досвід. Ясна річ, що у нього цього немає і ті хто його до цього рекомендував, зробили йому ведмежу послугу. Людина, яка не готова до виконання цих функцій, робить помилки, творить конфлікти і страждає від цього справа, страждають люди», - сказав Петро Писарчук.

«Напевне у Михайла Костюка є багато джерел інформації, її він отримує не лише з боку районної партійної організації Партії регіонів. Може було б і не правильно, щоб лише Партія регіонів розставляла свої кадри», - впевнений Петро Писарчук.

Нагадаємо,члени Пустомитівської районної Партії регіонів та представники сіл Годовиці та Басівки Пустомитівського району кілька разів мітингували біля стін Львівської обласної ради із вимогою звільнити Ігоря Чопка із посади голови Пустомитівської РДА.Серед аргументів незадоволених було неналежне виконання Ігорем Чіпком своїх службових обов'язків, а також розкрадання земель.

Сам Ігор Чіпко запевнив, що конфлікту між ним та Партією регіонів немає, а причиною останніх подій є не що інше як помста нещодавно звільненого заступника Романа Саврука.

Михайло Костюк запевнив, що немає підстав звільняти Ігоря Чопка із займаної посади.

Натомість селяни і регіонали відповіли, що не мають наміру припиняти свої акції з цього приводу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.