Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ua.korrespondent.net

Четвер, 19 вересня 2013, 14:32

Через ремонтні дороги на частині автодороги Львів-Тернопіль буде регульований рух

У зв’язку із значними заторами, які утворились через виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі Львів – Тернопіль, буде забезпено регулювання руху та патрулювання на ділянках проведення робіт. Для цього буде залучено 3 екіпажі ДАІ.

Про це йшлося на нараді заступника голови Львівської облдержадміністрації Сергія Василенка, передає прес-служба Львівської ОДА.

Як повідомив начальник Служби автомобільних доріг Микола Гнатів, розпочався ремонт автодороги Львів-Тернопіль на ділянках від 11 до 17 км та на об’їзді м. Золочів.

“Служба автомобільних доріг просить вибачення за тимчасові незручності, які виникли у зв’язку із ремонтними роботами на цих ділянках дороги. Орієнтовний час завершення робіт – 1 листопада поточного року”, – зазначив М. Гнатів.

Також Сергій Василенко наголосив на необхідності інформувати митницю та перевізників про обмеження проїзду високовантажного транспорту на цих ділянках. Керівництво області просить мешканців регіону з розумінням поставитись до ситуації і за можливості об’їжджати місця виконання ремонтних робіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.