Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ubr.ua

Четвер, 19 вересня 2013, 15:14

Власні персональні дані тепер можна буде перевірити через інтернет

Створено новий програмний ресурс “Особистий кабінет виборця”, який дозволить перевіряти свої персональні дані та їх внесення до Державного реєстру виборців.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Державний реєстр виборців – це автоматизована інформаційно-телекомунікаційна система, в якій постійно удосконалюється програмне забезпечення, розробляються нові технології. Прикладом новаторства є запровадження нового сервісу – “Особистий кабінет виборця”.

Нині значна частина наших громадян, не виходячи з дому, завдяки глобальній мережі Інтернет, робить різноманітні платежі, покупки, замовлення.

Відтепер такі громадяни мають можливість, не виходячи з власної оселі, отримувати та уточнювати інформацію про себе та членів родини, перевіряти правильність внесення своїх персональних даних до Державного реєстру виборців, йдеться у повідомленні.

Процедура реєстрації на сайті доволі проста та не потребує багато часу. Будь хто може створити свій “Особистий кабінет”. Зареєструватися можна за адресою – https://www.drv.gov.ua/apex/f?p=111:LOGIN.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.