Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

tsn.ua

Четвер, 19 вересня 2013, 19:21

Міськрада просить міністра оборони не віддавати Московському патріархату війське містечко на Пекарській

Депутатський корпус вимагає від Міністра оборони не допустити відчуження військового містечка на вулиці Пекарській, 57 без участі у цьому процесі органів місцевого самоврядування.

Про це на пленарному засіданні повідомив депутат Богдан Галайко, передає кореспондент Варіантів.

Депутати звернулися до Міністра оборони, аби той не допустив передачі майнового комплексу майже у центрі міста без погодження міськради.

"Без проведення жодних громадських слухань, без обговорення питання з депутатським корпусом Львівської міськради голова Львівської ОДА віктор Шемчук одноособово готує рішення про передачу одній із релігійних конфесій цілісного майнового комплексу у центральній частині міста", - обурився депута Богдан Галайко.

Нагадаємо, 10 вересня голова Львівської ОДА Віктор Шемчук видав розпорядження про створення робочої групи з вивчення питання передачі Львівській єпархії Української православної церкви (Московського Патріархату) майнового комплексу військового містечка №212 за адресою: Львів, вулиця Пекарська, 57.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.