Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

vkurse.ua

П'ятниця, 20 вересня 2013, 09:04

Цьогоріч на Львівщині темпи проведення касових видатків відстають на 10%

У 2013 році у Львівській області темпи здійснення касових видатків відстають на 10% порівняно з 2012 роком.

Про це повідомляє прес-служба депутатської групи "Львівщина".

"Динаміка касових видатків місцевих бюджетів Львівської області, що демонструє ріст у абсолютних цифрах, насправді відстає у 10% від темпів минулого року. ...Динаміка касових видатків місцевих бюджетів Львівської області протягом січня-серпня 2012 та 2013 рр. демонструє приріст у абсолютних показниках на 15%. Але різниця між абсолютними показниками обсягів обласного бюджету Львівської області 2012 та 2013 рр. становить 26 %. Це означає, що на контрольну дату 10 вересня 2013 р. кожен десятий платіж не виконується", - зазначають у депутатській групі.

Водночас нардепи наголошують на нерівномірності розподілу видатків за регіонами України.

"Відсоток касових видатків за майже однакового рівня фінансування та реєстрації казначейських зобов'язань становить у Львівській області 4%, в той час як у Донецькій 17%, Дніпропетровській 14%, Вінницькій 26% на початок вересня 2013 р.", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.