Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

tsn.ua

П'ятниця, 20 вересня 2013, 15:44

Рада скасувала заборону на передачу земельних ділянок у приватну власність

Парламент дозволив передачу до 1 січня 2015 земельних ділянок державної та комунальної власності у власність або користування фізичним та юрособам для містобудівних потреб, а також зміну цільового призначення, у тому числі і для Києва.

Парламент 233 голосами в п'ятницю ухвалив в цілому закон № 2363-1 «Про внесення змін до розділу V« Прикінцеві положення »Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності» щодо зупинення заборони на відведення земельних ділянок з урахуванням пропозицій президента України Віктора Януковича, йдеться на офіційному веб-порталі Верховної Ради України.

Нагадаємо, парламент прийняв закон № 2363-1 «Про внесення змін до розділу V «Прикінцеві положення» Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо зупинення заборони на відведення земельних ділянок, крім Києва, 21 червня 2013 у другому читанні і в цілому. За ухвалення документа проголосувало 273 народних депутатів.

Щоправда, Віктор Янукович застосував право вето до цього закону і запропонував парламенту повторно розглянути документ з урахуванням його пропозицій.

Янукович зазначив, що поданий на підпис закон призупиняє надання містобудівних умов і обмежень уповноваженими органами містобудування та архітектури, а також дію заборони на відведення землі і зміну їх цільового призначення за відсутності плану зонування або детального плану території для всіх населених пунктів України, крім Києва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.