Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Рава-руська міськрада

misto-rava.at.ua

Понеділок, 23 вересня 2013, 09:50

Мер Рави-Руської запрошує на чергову сесію міськради, яка відбудеться 26 вересня

Рава-руська міськрада

У четвер, 26 вересня, о 15.00 год, у приміщенні Рава-Руської міської відбудеться чергова ХХХІ сесія шостого демократичного скликання.

Про це повідомляє прес-служба Рава-Руської міськради, посилаючись на міського голову Ірину Верещук.

"У ситуації, яку називають «політичною кризою», міського голову штовхають до розпуску ради. Однак і у міській раді зокрема, і у місті загалом є авторитетні люди, незалежні особистості, які розуміють свою відповідальність перед містом та готові працювати в інтересах громади, а не задовольняти власні," - йдеться у повідомленні.

На думку мера Рави-Руської, це засідання є ключовим в ухваленні рішень, які раніше не були ухвалені. Це, зокрема, питання про обрання секретаря Рава-Руської міської  ради та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок. "Воно є одним з останніх шансів, який дасть змогу повернути роботу Рава-Руської міської ради у нормальне русло,"- йдеться у повідомленні.

Мер також закликає голів та депутатів Львівської обласної, Жовківської районної рад, журналістів та громадських активістів взяти участь у сесії, аби засідання не перетворилося на "черговий політичний фарс".

Нагадаємо, у Раві-Руській депутати від "Свободи" відмовляються голосувати за виділення земельних ділянок під будівництво індивідуального житлового будинку 139 громадянам.

За словами мера Рави-Руської, ці депутати отримали 35 ділянок на себе та своїх родичів, однак блокують виділення 139 ділянок для звичайних громадян міста. 

До слова, свою відмову виділити ділянки свободівці обгрунтовували, тим, що за це питання Ірина Верещук пропонувала голосувати пакетом і земельна комісія не бачила всіх документів (Див. тут). Щоправда, мер Рави-Руської представила копію протоколу земельної комісії з підписами, в якому було погоджено питання виділення цих ділянок.

Зазначмо, що конфлікти і суперечності у Рава-Руській міськраді збіглися з розгулом криміналітету у місті. Наприклад, у серпні було зруйновано пам'ятник УПА, також було підпалено кілька автомобілів та розкидано анонімні листівки із закликом повалення влади.

Нагадаємо, ще 4 липня правоохоронці затримали секретаря Рава-руської міськради, члена ВО "Свобода" Любомира  Кушубу при отриманні грошовою винагороди за сприяння у вирішенні земельних питань. Зараз він перебуває під слідстом і домашнім арештом.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.