Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Варіанти.net

Вівторок, 22 травня 2012, 17:24

Міністру АПК на Львівщині показали зразкове село

Сьогодні, 22 травня, на Львівщині з робочою поїздкою перебуває міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк. За день йому показали найбільший продовольчий ринок області, зразкове село, та ознайомили з технологією вирощування ягід.

Під час ознайомлення з інфраструктурою села Добросин Жовківського району Микола Присяжнюк назвав його зразковим.

«Ми не хочемо щоб українське село перейшло межу і стало резервацією для доживання. Для нас навпаки є пріоритетом те, що стільки людей живе в сільській місцевості. З тих сіл, які я бачив за останній рік, це село є зразковим», - зазначив Микола Присяжнюк.

Також міністр додав, що сьогодні потрібно розвивати сімейну та кооперативну форму господарства, і Львівщина є для цього ідеальним регіоном.

«Історично Львивщина є тим регіоном в якому форма ведення сільського господарства побудована на сімейному і кооперативному принципі. Я переконаний що тваринництво тут має бути побудоване саме за цією формою. Від допомоги, яку уряд передбачив для підтримки одноосібників в галузі тваринництва, Львівська область повинна отримати позитив і ще швидше розвивати галузь сільського господарства», - додав міністр аграрної політики та продовольства України.

Також в Дублянах відбулась нарада з питань особливості розвитку аграрного сектору та стратегії розвитку українського села за участі міністра.

Зазначимо, що під час робочої поїздки міністра супроводжував Голова Львівської обласної адміністрації Михайло Костюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.