Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

dt.ua

Понеділок, 23 вересня 2013, 14:01

Львівська облрада не розгляне питання угоди про сланець протягом найближчих двох тижнів

Львівська облрада не зможе  розглянути питання про угоду про розподіл вуглеводнів на території Олеського родовище найближчими тижнями, позаяк це не узгоджуватиметься із закондавством.  

Про це сьогодні, 23 вересня, в коментарі Варіантам розповів голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Львівської облради Михайло Барбара.

За словами Барбари, питання про сланець не зможе бути розглянутим на найближчому пленарному засіданні сесії облради 3 жовтня, оскільки не було внесено до порядку денного.

"Аби це питання внести на черговій сесії, слід було б підготувати проект рішення, воно мало б пройти експертизу на відповідній профільній комсії", - повідомив Барбара.

Так само не зможе бути воно розглянутим на позачерговій сесії до 3 жовтня, оскільки законодавство забороняє скликати позачергову сесію, якщо не завершена основна.

"Позачергову сесію має право ініціювати голова Львівської ОДА  або не менше, ніж третина депутатів Львівської облради. Тобто із 116 депутатів - не менше 39 підписів. А скликає ,відповідно до регламенту, голова Львівської облради", - сказав Барбара.

Нагадаємо, перед початком сесії 17 вересня голова Львівської облради Петро Колодій зазначив, що проект угоди про розподіл вуглеводнів не розглядатимуть на сесії облради, бо робоча група в облраді ще вивчає його.

Він додав, що лише в 13 вересня Львівська облрада отримала оновлений проект угоди для вивчення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.