Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

teatre.ua

Понеділок, 23 вересня 2013, 16:22

На Турківщині директор школи незаконно звільнив гардеробницю, ? прокуратура

У Турківському районі директор школи підозрюється у незаконному звільненні з роботи гардеробниці. Розпочато розслідування.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Вказаний факт виявлено прокуратурою Турківського району під час проведення перевірки додержання вимог трудового законодавства в цій школі. 

Зокрема встановлено, що директор вказаного навчального закладу, діючи умисно, в порушення вимог ст.43 Конституції України, Кодексу законів про працю України, з особистих мотивів, знаючи що П. з 15.08.2013 по 02.09.2013 перебувала на роботі на посаді гардеробниці, незаконно виніс наказ про її звільнення, начебто за прогул бе поважних причин.

У зв’язку з цим, відомості про вчинення директором школи кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172 КК України прокуратурою району внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Наразі матеріали кримінального провадження скеровано в слідчий віддід Турківського РВ ГУМВСУ у Львівській області для проведення досудового розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.