Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

осінь

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151818877462860

Понеділок, 23 вересня 2013, 17:34

Головне за понеділок, 23 вересня

осінь

Головна подія: Іноземна валюта під час здійснення переказів усередині України зараховуватиметься на рахунки одержувачів у гривневому еквіваленті. Це передбачено постановою правління Національного банку України від 16 вересня "Про порядок надходження коштів в іноземній валюті на поточні рахунки фізичних осіб в межах України", текст якої опубліковано в газеті "Урядовий кур'єр" 21 вересня .

Політика
Міжнародні відносини
Представником від України у правлінні та виконавчій раді Європейського Інституту Омбудсмана (ЄІО) обрано Ніна Карпачова. Про це повідомляє її прес-служба.
Президент
23-25 вересня Янукович здійснить робочий візит до США для участі у 68-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.
Міндоходів
З 1 жовтня адміністрування єдиного соціального внеску повністю перейде до Міністерства доходів і зборів
Економіка
Макропоказники
В Україні в серпні 2013 р. порівняно з серпнем 2012 р. сфера надання нефінансових послуг зменшилася на 0,5% - до 26 млрд 200 млн грн.
Фінанси
Частка іноземного капіталу в українській банківській системі (статутному капіталі банків) у серпні поточного року знизилася на 0,2 п.п. - До 33,8%.
ПЕК
Вартість власного сланцевого газу для України складе трохи більше 200 дол. за 1 тис. куб. м, повідомив  прем'єр-міністр Азаров.
Сільське господарство
Китайська держкорпорація планує придбати в Україні майже 3 мільйони гектарів землі. Сільгоспугіддя планують використати для вирощування сільгоспкультур та свиней.
Львів
Політика
Прокуратура
Прокурор Львівської області Олег Василенко отримав нового заступника – Олега Годуєва.
Львівська ОДА
На Львівщині на полюванні службовець ОДА підстрелив на смерть працівника обласної ради
Львівська міськрада
Ірину Гримак призначено заступником голови Залізничної районної адміністрації.
У Львові на будинку старого ЦУМу на площі Ринок 22 вересня невідомі вивісили банер з зображенням простреленої голови мера міста Андрія Садового. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.
Депутати Львівської міської ради вирішили на кожному сесійному засіданні заслуховувати інформацію про ситуацію з демонтажу незаконно встановлених конструкцій на вул. Сербській.
Громадськість
Представники львівської громадськості  звернулись до керівників влади Львова й Львівщини з проханням передати храмовий комплекс Христа Спасителя на вулиці Пекарській, які планується віддати громаді УПЦ (МП), громаді протестантської  церкви.
Економіка
Транспорт
Перемишльська митна палата пропонує ввести рейкобус на маршруті Перемишль - Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.