Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

news.if.ua

Понеділок, 23 вересня 2013, 17:55

Компанія Дубневичів опинилася у критичній фінансово-економічній ситуації

ТОВ “Енергія-Новий Розділ” опинилося у критичній фінансово-економічній ситуації з незалежних від нього обставин, зокрема, боргів населення на надані ним послуги.

Про це у суді повідомив представник ТОВ “Енергія-Новий Розділ”.

Також представник підприємства попросив суд піти на поступки і зменшити суму неустойки (штрафу, пені) та відтермінувати рішення суду у справі на 6 місяців.

Адже “Енергія-Новий Розділ” вчасно не розрахувалося за поставлений природний газ для виробництва теплової енергії. “Нафтогаз” нарахував до стягнення 547,4 тис. грн.

Суд врахував побажання представника "Енергії" і зменшив розмір пені на 50%. Тому “Енергія-Новий Розділ” має заплатити 73,9 тис. грн пені, 29,5 тис. 3% річних, 19,8 тис. інфляційних втрат, 339,7 тис. штрафу та 10,7 тис. грн судового збору. У розстрочці виконання рішення суд відмовив.

Власниками ТОВ “Енергія-Новий Розділ” були міське державне комунальне підприємство “Розділтеплокомуненерго” (10%) та ТОВ “АПП “Львівське” Ярослава та Богдана Дубневичів (90%).

Джерело: Наші Гроші. Львів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.