Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

kurir-info.rs

Понеділок, 23 вересня 2013, 18:57

До Львова приїде колишній віце-канцлер Австрії, який доповідатиме на Подіумній дискусії

До Львова приїде колишній віце-канцлер Австрії, міністр науки та науково-дослідної діяльності, міністр освіти Австрії та відомий політичний діяч Ерхард Бусек і доповість на Подіумній дискусії 1 жовтня 2013 року. 

Тема дискусії така: "Сценарії розвитку відносин України з Європейським Союзом в контексті підписання чи в разі непідписання Угоди про асоціацію між ЄС та "Україною", повідомляють організатори.

Дискусію організовують "Київська Ініціативна Група Альпбаха" (ГО "КІГА") та ГО <<Львівська Ініціативна Група Альпбаха>>(ГО<<ЛІГА>>). 

"Київська Ініціативна Група Альпбаха" (ГО "КІГА"), заснована у 2012 р., асоційований член Європейського Форуму Альпбаха (ЄФА), одного з найдавніших міжнародних політичних та інтелектуальних Форумів, що проводиться щорічно вже понад півстоліття в Австрії.

Європейський Форум Альпбаха (ЄФА) було засновано в серпні 1945 року після Другої світової війни в Австрії, в мальовничому Тірольському Альпійському містечку Альпбах. ЄФА є "мозковим інтелектуальним центром Європи", його називають "маленьким Давосом". На сьогодні більше ніж 4000 тисячі людей з понад 60 країн світу, в тому числі, з України щороку відвідують Європейський Форум Альпбаха.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.