Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

zhitomir.info

Понеділок, 23 вересня 2013, 18:59

Місто виділило на піскосуміш 2, замість проханих 3-ох, млн грн (ОНОВЛЕНО)

2 мільйони гривень на піскосуміш у Львівській міській раді скерують з видатків на інвестиційну та промоційну діяльність та з резервного фонду. 

Відповідне рішення сьогодні було прийнято депутатами Львівської міськради, інформує кореспондент Варіантів.

Спочатку депутати хотіли виділити 3,5 мільйони гривень на ці потреби, але за пропозицією Яромира Самагальського суму зменшили до 2-ох мільйонів гривень.

Гроші на піскосуміш запропонували брати з резервного фонду та із головних показників обслуговування боргу, а також із деяких програм, зокрема, заберуть із програми промоції Львова, програми підготовки та реалізації грантових проектів із залученням коштів ЄС,програми сприяння залучення інвестицій тощо. 

Олег Синютка зазначив, що запасів міста піскосуміші вистачить лише на перші 2-3 дні снігопаду.

Проте, Яромир Самагальський заявив, що 3 млн грн – це вдвічі більше, ніж минулого року. Ця сума не є оправданою, тож Самагальський запропонував перенести це питання. Проте після перерви депутати вирішили зменшити видатки на піскосуміш до 2 млн грн.

Нагадаємо, закупівлю піскосуміші потрібно було більше 3 млн. грн, але їх бракує в бюджеті. Єдине джерело з бюджету - резервний фонд, але директор департаменту фінансової політики Олег Іщук проти використання цих коштів.

Потрібна сума на закупівлю піскосуміші та сума, яка є у резервоному фонді співпадає, але місто не можна залишити до кінця року без резервних коштів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.