Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Понеділок, 23 вересня 2013, 22:20

Сьогодні депутати ЛМР подолали вето на 17 ухвал

Сьогодні на пленарному засіданні Львівської міської ради депутати подолали вето на 17 ухвал, які міський голова наклав після пленарного засідання 18 липня.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Серед ухвал, які "реабілітували" депутати міськради є "Звіт тимчасової контрольної комісії для перевірки діяльності ЛК АТП №1". Стосовно цього вето, депутати назвали мера лукавим, оскільки він не був присутнім на звіті, а сам його заветував.

Крім цього депутати подолала вето на ухвалу "Про затвердження ТзОВ "Епіцентр" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Б.Хмельницького, 188" та "Про врегулювання питання торгівлі тютюновими виробами у тимчасових спорудах".

Стосовно врегулювання питання торгівлі тютюновими виробами у тимчасових спорудах Андріян Гутник заявив, що Ігор Починок порозумівся з владою та зводить наклеп на Свободу, щоб та погодила додаткові місця для кіосків "Інтерпрес" та дала їм дозвіл на продаж тютюну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.