Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

unian.ua

Вівторок, 24 вересня 2013, 11:32

Мер Городка вітав мешканців райцентру горілкою Дубневича (ФОТО)

Міський голова міста Городок Львівської області Микола Савка привітав мешканців райцентру на 800-ті роковини ювілею міста із чималої партії пляшок оковитої, яку виготовило з нагоди ювілею підприємство братів Дубневичів ТзОВ „НВП „Абсолютний стандарт”.

Про це повідомляє офіційний західно-регіональний інформаційний портал "Газета для вас".

«Шановні городяни! Вітаємо із ювілеєм міста! Бажаєм усім доброботу, процвітання та усіх гараздів. З повагою міський голова Микола Савка», написано на горілці, велику партію якої мер Городка подарував жителям міста.

Фото: gazeta-horodok.com.ua

За повідомленням видання Стопком, брати Дубневичі є тіньовими власниками такого-собі Товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «Абсолютний стандарт».

"Чи чули ви щось про ТзОВ «НВП Абсолютний стандарт»? Так, так, - це те саме науково-виробниче підприємство, яке, як нам зрозуміло, чисто по-науковому долучилося до «святої» справи – споювання нашого народу своїми горілками: «Абсолютний стандарт», «Наша рідна», «Наша Пшенична», «Наша Житня», «Наша Дума», «Наша Перлина», «Наша Березова оригінальна», - пише видання Стопком.

Відтепер до цього списку можна додати і горілку "Городок 800".

Додамо, юридична адреса «НВП Абсолютний стандарт» - місто Городок, вул. Комарнівська, 66. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.