Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

meest-online.com

Вівторок, 24 вересня 2013, 14:20

Львівська міськрада дозволила УГКЦ встановити пам'ятник Шептицькому на площі Юра

Вчора, 23 вересня, на сесії міської ради Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ погодили місце розташування земельної ділянки і надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на пл Святого Юра.

За відповідну ухвалу проголосувало 60 депутатів, інформує прес-служба Львівської міськради.

Йдеться зокрема про відведення земельної ділянки площею 1,3140 га на пл. Святого Юра. Як відомо, Українська Греко-Католицька Церква має намір облаштувати на зазначеній ділянці пам’ятник Митрополиту Андрею Шептицькому.

«Такого велета духу, слова, доброї думки, яким був Митрополит Андрей Шептицький, в історії нашого міста, мабуть, не знайдемо. Нам безмежно пощастило, що ми сьогодні маємо можливість вчитись на його працях, збагачуватись духовно тими надбаннями, які він нам залишив. Тому важливим є цей проект, щоб кожен міг довідатись про нашу славну історію», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.