Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

pravdorub.kr.ua

Вівторок, 24 вересня 2013, 14:41

Львівська міськрада припинила вимагати незаконну плату за адміністративні послуги у сфері містобудування, ? прокуратура

Львівська міська рада задовольнила подання прокуратури міста Львова та скасувала плату за надання окремих категорій адміністративних послуг у сфері містобудування.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Львова.

Нагадаємо, плату в міськраді вимагали за затвердження частини проекту реконструкції окремих частин житлових та нежитлових приміщень; надання висновків про містобудівні обмеження щодо користування земельною ділянкою для обслуговування споруд; надання висновку щодо експлуатації приміщення без проведення будівельних робіт, який є підставою для отримання дозволів на діяльність тощо.

При цьому, частина стягнутих з громадян коштів на підставі рішення виконавчого комітету ЛМР перераховувалась комунальним підприємствам, які залучені до надання таких видів послуг.

На цей час, з а вимогою прокуратури, низку пунктів згаданого рішення скасовано, відтак відновлено право громадян на отримання передбачених законодавством безкоштовних адмінпослуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.