Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

ogo.ua

Середа, 25 вересня 2013, 16:40

Опалювальний сезон може розпочатися раніше

Опалювальний сезон розпочнеться раніше, якщо впродовж 3 діб температура не перевищить 8°С.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул на виїзній колегії в Івано-франківську, передає прес-служба посадовця.

За його словами, на даний момент підготовчі роботи в країні виконані на 98%. Відповідно до законодавства опалювальний сезон може початися не 15 жовтня, а раніше, якщо середньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні плюс 8 градусів Цельсія.

«Тому сьогодні на перший план вже виходять роботи із заповнення теплоносіями систем опалення та теплових мереж. Місцеві органи влади мають активізувати взаємодію з Гідрометцентром та підприємствами теплокомуненерго для своєчасного початку опалювального сезону», - зазначив Віце-прем'єр-міністр.

За інформацією Мінрегіону, в трьох регіонах підготовчі роботи вже завершено – це Тернопільська, Миколаївська та Донецька області. Пришвидшити роботи мають Львівська, Волинська, Сумська та Черкаська області.

Як повідомляли Варіанти вчора, 24 вересня, опалення бюджетних установ має розпочатися 5 жовтня, а житловий фонд почнуть опалювати на десять днів пізніше − 15 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.