Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

rewalls.com

Середа, 25 вересня 2013, 18:09

Прямий авіарейс Львів-Тель-Авів відкриють у 2014 році

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" в 2014 році планує відкрити прямий рейс Львів-Тель-Авів, який буде виконуватися на сезонній основі з 3 липня по 5 вересня.

На лінії буде задіяний новий тип літака для МАУ - Boeing 737-600 Next Generation. Це найменший за місткістю представник цього сімейства авіалайнерів.

Крім лінії Львів - Тель-Авів, МАУ має намір використовувати Boeing 737-600 також на маршрутах з Києва до Донецька, Львова, Харкова і Прага. За даними розкладу, буде задіяно не менше двох авіалайнерів цього типу.

Зараз прямі рейси Львів - Тель-Авів не виконуються, проте квитки за бюджетними цінами на цей маршрут продає турецька лоукост-авіакомпанія Pegasus Airlines зі стикуванням в аеропорту Стамбула ім. Сабіха Гекчена.

Нагадаємо, 16 вересня "Візз Ейр Україна" оголосила, що 30 квітня 2014 відкриє у Львові свою третю базу в Україні, а також рейси на нових напрямках.

Джерело: Дело

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.