Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

lviv.nezabarom.ua

Середа, 23 травня 2012, 09:10

Прокуратура Львівщини вимагатиме відшкодування збитків, завданих Личаківському парку та «Погулянці»

Органи прокуратури Львівської області вимагатимуть відшкодування збитків, завданих Личаківському парку та «Погулянці». Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львівщини провела перевірку та з'ясувала, що у межах лісопарку «Погулянка» будівельним сміттям засмічено земельну ділянку загальною площею 326 кв. м. За підрахунками, сума збитків, завданих внаслідок засмічення території лісопарку, сягає 16,6 тис. грн.

Крім цього, під час перевірки виявили, що внаслідок несанкціонованого проїзду транспорту через територію Личаківського парку знищено газони, загальною площею 605 кв. м, чим завдано шкоди на суму понад 11 тис. грн.

Наразі прокуратура Личаківського району м. Львова продовжує перевірку з метою з'ясування фактичних даних, які б вказували на суб'єктів, що причетні до засмічення території лісопарку «Погулянка» та знищення газонів у Личаківському парку. Відтак вживатимуться заходи прокурорського реагування до відшкодування завданих вказаним об'єктам збитків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.