Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

lvivlrz.com

Четвер, 26 вересня 2013, 10:26

«Львівський локомотиворемонтний завод» втратив 1,25 га землі через посадовця сільради на Яворівщині

Управлінням правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За результатами зібраних доказів повідомлено про підозру службовій особі однієї  із сільських рад Яворівського району Львівської області. Остання у порушення вимог  Земельного кодексу України підготувала документацію та винесла на розгляд сесії  сільської ради питання про надання фізичній особі 1,25 га землі для ведення особистого селянського господарства. На підставі рішення сільради видано державний акт на право приватної власності на земельну ділянку. Водночас, як з”ясовано, на вказаній земельній ділянці розташовані адміністративна будівля і складські приміщення  ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод».

На даний час кримінальне провадження з обвинувальним актом скеровано в суд.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.