Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Міжнародна політика

ukr.obozrevatel.com

Четвер, 26 вересня 2013, 11:01

Угода про асоціацію з Україною виходить далеко за рамки колишніх угод про асоціації, ? експерт

Угода про асоціацію України з ЄС, яку можливо підпишуть на саміті у Вільнюсі, виходить за рамки колишнії угод про асоціації, що підписувались з іншими європейськими країнами. 

Таку думку сьогодні, 26 вересня, під час Школи міжнародної журналістики в Українському католицькому університеті висловив німецький політолог, доцент кафедри політології Національного Університету "Києво-Могилянська Академія" Андреас Умланд, інформує кореспондент Варіантів. 

На думку експерта, в разі підписання угоди про асоціацію парадоксальним чином може стати реальністю мрія екс-президента України Віктора Ющенка, який колись заявив, що Україна повинна стати асоційованим членом.

Він додав, що після війни Росії та Грузії ЄС змінив своє бачення пострадянського простору і перейменував угоду про співробітництво на угоду про асоціацію.

"Якщо вона буде втілена, Україна багато в чому буде частиною як економічного, так і ціннісного простору Європи", - сказав Умланд.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.